Huur van een Kirke-kist bedraagt €100 (exclusief verzending à €15) met een borg van €100. De kist wordt twee dagen van tevoren  aangetekend verzonden, waardoor deze een dag van tevoren arriveert.

Op deze dag en op de dag van de escape is het mogelijk telefonisch of via e-mail vragen te stellen of hulp in te roepen.

1.

Bij de Kirke-kist wordt ook een instructiekaart gevoegd, waarmee de kist opnieuw bruikbaar gemaakt kan worden voor een volgende klas/groep op een volgend uur. Buit de daghuur dus uit en laat meerdere klassen/groepen escapen!

3.

De materialen en spellen in een Kirke-kist zijn tot stand gekomen na denken, beproeven, verbeteren en uitvoeren. Alles is fysiek en intellectueel eigendom van Huis van Kirke en mag derhalve alleen op hier aangegeven wijze gebruikt worden. Ander gebruik geldt als diefstal en zal als zodanig behandeld worden.

5.

De Kirke-kist bevat materialen en spellen, waarmee ongeveer 15 personen gelijktijdig op verschillende vlakken worden uitgedaagd. Voor grotere groepen kunnen het best twee dezelfde kisten gehuurd worden, waarbij vanuit 2 ruimtes door 2 groepen gestreden wordt om als eerste te escapen.

2.

Bij huur van een Kirke-kist wordt getekend voor:

  • Aanwezigheid van minimaal één volwassene/docent bij elke kist/groep/escape

  • Niet gebruiken op/voor een open dag

  • Niet fotograferen van materialen en spellen

  • Niet bekendmaken van codes/oplossingen

  • Klassen/groepen laten spelen vanuit ruimtes waar zij niets bij zich hebben (dus ook geen pen/telefoon)

  • Het compleet en onbeschadigd retourneren van de Kirke-kist op de dag van gebruik

  • Aangetekende retourzending via PostNL à €15

4.

Schade aan materialen of spellen, alsook het ontbreken van items wordt in mindering gebracht op de borgsom.

Gebruik de bijgeleverde materialenkaart om te controleren of alles na de escape nog compleet is.

6.